top of page

Sat, 10 Mar

|

Bij’ De Vieze Gasten

Hip Hop Plus Jam - March

Every 2nd month in 2018, Bij De Vieze Gasten will be hosting a Hip Hop Plus “Jam”, an open platform where young people from Gent can showcase their artistic talents. They can be emcees, graffiti writers, breakdancers, beat boxers or beat makers, HHP is the place to show what you’ve got!

Registration is Closed
See other events
Hip Hop Plus Jam - March
Hip Hop Plus Jam - March

Time & Location

10 Mar 2018, 16:00 – 20:00

Bij’ De Vieze Gasten, Haspelstraat 31, 9000 Gent, Belgium

About the event

Hip Hop Plus is een wereldwijd programma om jonge mensen kennis te laten maken met een van de meest invloedrijke subculturen van deze tijd: Hip Hop.

In 2018 zal Bij’ De Vieze Gasten verschillende sessies van Hip Hop Plus ‘Jams’ hosten. Dit zijn open evenementen waarbij de Gentse Hip Hop community samenkomt en waarbij de deelnemers hun beste skills tonen, hun kennis delen en gewoon samen fun hebben.

Er is een platform voor local emcees, graffiti artiesten, breakdancers, beat boxers en beat makers. Wil je graag deelnemen? Registreer je dan online of kom gewoon eens langs. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je op tijd komt. Er zullen tien muren zijn om te schilderen en er zijn matten voorzien om te breakdancen. De special guests op het evenement zijn een van de beste Belgische Hip Hop artiesten.

Het evenement start om 16.00u en duurt tot 20.00 én het is gratis

Programma:

16:00: Graffiti + DJ’s get busy

16:30: Open Mic: Emcees, Breakers, Beatboxers, Producers

18:00: Gastoptredens

Hip Hop Plus is een organisatie van JM International (wereldwijd het grootste jongeren-muziek netwerk) in samenwerking met Bij’ De Vieze Gasten.

www.hiphopplus.org

Share this event

bottom of page